Backup of logo new ACRYL DESIGN web
Search

Γράμματα με χρυσό σόκορο 1396

Περιγραφή

Γράμματα με χρυσό σόκορο 1396

Γράμματα σόκορο που συνθέτουν μία ταμπέλα, κατασκευασμένα από plexiglass λευκό, με πλαϊνό από σόκορο αλουμινίου χρυσό και πλάτη PVC.

Τα διαθέσιμα προφίλ για τις τρισδιάστατες επιγραφές είναι: μαύρο, άσπρο, ασημί, ασημί ματ, μαύρο ματ, λευκό ματ, κόκκινο, χρυσό, ροζέ ενώ το σόκορο κυμαίνεται σε 3 cm, 5 cm και 8 cm. Οι επιγραφές μπορεί να είναι φωτεινές ή μη φωτεινές και μπορεί να φωτίζονται στην όψη ή να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει.

Η κατασκευή των γραμμάτων είναι συνδυασμός μηχανών και χειρωνακτικής εργασίας. Συγκεκριμένα το laser, κόβει με ακρίβεια τα στοιχεία των 3D γραμμάτων και χειρωνακτικά με κολλήσεις καλάι ή ειδικές κόλλες, γίνεται η συναρμολόγησή τους.

Οι επιγραφές τοποθετούνται στις προσόψεις ή στο πιο εμφανή σημείο των κτιρίων και σηματοδοτούν την επιχείρηση, το αντικείμενο, την ονομασία και οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί ο πελάτης.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποια είναι η ιδανική επιγραφή για εσάς? Έχουμε τη λύση και είναι πολύ απλή.

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη, προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά: Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Translate »