Κατασκευές Plexiglass | PVC | Ξύλο

Βιτρίνα τσιγάρων 1016

Βιτρίνα τσιγάρων επιδαπέδια , κατασκευασμένη από διάφανο plexiglass στον κορμό και λευκό plexiglass στην βάση . Διαθέτει κλειδαριά στην πόρτα και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος ράφια ενώ στο κάτω μέρος υπάρχει αποθηκευτικός χώρος . Διάσταση: 50 x 60 x 185 cm

Πρόκειται για μία custom made βιτρίνα τσιγάρων δίνοντας μας έτσι την ευελιξία να την ξανακατασκευάσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος , χρώμα , δομή κτλ. Τα custom made προωθητικά stands μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Κατασκευάζεται  σύμφωνα με την τοποθέτηση στην αγορά και την πρακτική του εφαρμογή.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό stand για το προϊόν και την εταιρεία σας?  Έχουμε την λύση και είναι πολύ απλή:

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη , προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά : Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο  2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…