Backup of logo new ACRYL DESIGN web
Search

Προστατευτικά πλέξιγκλας 1298

Περιγραφή

Προστατευτικά πλέξιγκλας

Προστατευτικά πλέξιγκλας από διάφανο υλικό 5mm μεγάλης διάρκειας και διαφάνειας, τοποθετήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας Mel. Στερεώνεται χωρίς τρύπημα ,σταθερά με κόλλα διπλής όψεως. Η αντοχή του σε κρούση έναντι στο γυαλί όπως επίσης και η ικανότητα διαμόρφωσής του, το καθιστούν ως ένα από τα πιο διαδεδομένα πλαστικά υλικά. Διαθέσιμο σε οποιαδήποτε διάσταση.

  • Φωτεινή διαπερατότητα
  • Αντοχή στις καιρικές συνθήκες
  • Ευκολία στην επεξεργασία
  • Αντοχή στην κρούση

Καθαρισμός προστατευτικών διαχωριστικών

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα ξεσκονόπανο για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά. Το plexiglass είναι ευαίσθητο και πολύ εύκολο στο ξύσιμο, οπότε είναι σημαντικό να αφαιρέσετε τυχόν σωματίδια από την επιφάνεια πριν το καθαρίσετε. Δοκιμάστε να το σκουπίσετε με ένα στεγνό πανί μικροϊνών για να ξεσκονίσετε την επιφάνεια πολύ απαλά. Μπορείτε ακόμη να δοκιμάσετε υάλινα υφάσματα, καθώς είναι υφασμένα συμπαγώς, έτσι ώστε τα σωματίδια να μην παγιδεύονται εύκολα μεταξύ των ινών.

Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με αλκοόλ, αμμωνία ή αρωματικά. Προϊόντα που περιέχουν αλκοόλ, θα βλάψουν σημαντικά το plexiglass. Αποφύγετε επίσης διαλύτες όπως ακετόνη, υγρό στεγνού καθαρισμού ή οποιοδήποτε χαλικώδες καθαριστικό ή βερνίκι, καθώς θα βλάψουν την επιφάνεια του plexiglass. Η ιδανική πρόταση καθαρισμού των plexiglass είναι ένα μείγμα σαπουνιού και νερού.

Translate »