Backup of logo new ACRYL DESIGN web
Search

Σταντ για κρέμες 1064

Περιγραφή

Σταντ για κρέμες

Σταντ για κρέμες τεσσάρων ραφιών κατασκευασμένο από μαύρη μελαμίνη στην πλάτη και σημύδα υψηλής ποιότητας στα ράφια. Το λογότυπο έχει τοποθετηθεί στην μελαμίνη με αυτοκόλλητο. Διαστάσεις: 38 x 32 x 160 cm.

Πλεονεκτήματα

Η αποστολή, η μεταφορά και η αποθήκευσή του είναι εύκολη και απλή.

Επίσης διακρίνεται για την ξεχωριστή εμφάνισή του ενώ προσδίδει κύρος στα προβαλλόμενα προϊόντα και δημιουργεί μια αίσθηση πολυτέλειας και ανώτερης ποιότητας. Τέλος είναι μια ιδανική λύση για εταιρείες με οικολογικό προσανατολισμό διότι αποτελείται από οικολογικό βιοδιασπώμενο υλικό χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία.

Συναρμολόγηση

Η συναρμολόγησή του γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς εργαλεία και χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Είναι ελαφρύ, μεταφέρετε εύκολα και μπορεί να στηθεί και να μετακινηθεί με μεγάλη ευκολία.

Δυνατότητες παραμετροποίησης

Μπορεί να παραχθεί ανάλογα με τις ανάγκες και το ύφος του εκάστοτε προϊόντος, σε κάθε μέγεθος και σχήμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα είτε χάραξης είτε ψηφιακής εκτύπωσης των λογοτύπων και των γραμμάτων με τα στοιχεία της επιχείρησης ή ό,τι άλλο χρειάζεται για την αποδοτικότερη προβολή του προϊόντος.

Το σταντ για κρέμες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό, πρακτικό και λειτουργικό. Λόγω του χαμηλού βάρους μπορεί να τοποθετηθεί επάνω σε έπιπλα και ταμεία, για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας της προβολής.

Το σταντ για κρέμες κατασκευάζεται σύμφωνα με την τοποθέτηση στην αγορά και την πρακτική του εφαρμογή.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό stand για το προϊόν και την εταιρεία σας? Έχουμε την λύση και είναι πολύ απλή:

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη, προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά: Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 38 × 32 × 160 cm
Translate »