Backup of logo new ACRYL DESIGN web
Search

Επιτραπέζιο ξύλινο stand 1127

Περιγραφή

Επιτραπέζιο ξύλινο stand

Επιτραπέζιο ξύλινο stand καλλυντικών κατασκευασμένο από σημύδα υψηλής ποιότητας με ψηφιακή εκτύπωση λογοτύπου στο επάνω μέρος. Τo επιτραπέζιo ξύλινo stand είναι μία εξαιρετική λύση για την προώθηση προϊόντων που απαιτούν προβολή υψηλής ποιότητας. Διακρίνονται για την ξεχωριστή εμφάνισή τους, προσδίδουν κύρος στα προβαλλόμενα προϊόντα και δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και ανώτερης ποιότητας. Το παρόν stand έχει κατασκευαστεί για την εταιρεία καλλυντικών 111elies.

Λόγω του ότι το ξύλο είναι μία φυσική ύλη, τα ξύλινα stands είναι μία ιδανική λύση για εταιρείες με οικολογικό προσανατολισμό. Διάσταση: 55 x 30 x 38 cm.

Συναρμολόγηση

Η συναρμολόγησή τους γίνεται εύκολα και γρήγορα, χωρίς εργαλεία και χωρίς να απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις. Είναι ελαφριά, μεταφέρονται εύκολα και μπορούν να στήνονται και να μετακινούνται με μεγάλη ευκολία.

Δυνατότητες παραμετροποίησης

Μπορούν να παραχθούν σε κάθε μέγεθος και σχήμα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα είτε χάραξης είτε ψηφιακής εκτύπωσης των λογοτύπων και των γραμμάτων με τα στοιχεία της επιχείρησης, τα χαρακτηριστικά του προβαλλόμενου προϊόντος ή ό,τι άλλο χρειάζεται για την αποδοτικότερη προβολή του προϊόντος.

Τα ξύλινα stand είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, πρακτικά και λειτουργικά. Λόγω του χαμηλού βάρους μπορούν να τοποθετηθούν επάνω σε έπιπλα και ταμεία, ώστε τα προβαλλόμενα προϊόντα να φτάσουν πιο κοντά στο ύψος του βλέμματος των καταναλωτών και να γίνει πιο αποδοτική η προβολή τους. Επίσης μπορούν να είναι και επιδαπέδια ή να κατασκευαστούν ειδικά για πολύ μικρούς χώρους.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό stand για το προϊόν και την εταιρεία σας? Έχουμε την λύση και είναι πολύ απλή:

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη, προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά : Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Επιπλέον πληροφορίες

Διαστάσεις 55 × 30 × 38 cm
Translate »