Backup of logo new ACRYL DESIGN web
Search

Γράμματα σόκορο 1329

Περιγραφή

Γράμματα σόκορο 1329

Τρισδιάστατα γράμματα κατασκευασμένα από plexiglass, με πλαϊνό από σόκορο αλουμινίου και πλάτη PVC.

Τρισδιάστατα γράμματα εννοούμε τις επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα που έχουν κάποια οντότητα τρισδιάστατη, σε αντίθεση με τα απλά γράμματα επιγραφών που είναι flat. Τα υλικά από τα οποία αποτελούνται είναι: μέταλλο, pvc, plexiglass, αυτοκόλλητο, κ.ά. Τα διαθέσιμα προφίλ για τα τρισδιάστατα γράμματα είναι: μαύρο, άσπρο, ασημί, ασημί ματ, μαύρο ματ, λευκό ματ, κόκκινο, χρυσό, ροζέ ενώ το σόκορο κυμαίνεται σε 3 cm, 5 cm και 8 cm.

Στις επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα, τα γράμματα μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά. Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη – μεταλλοπλαστικά γράμματα με όψη plexiglass – ή να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει.

Τα ανάγλυφα 3D γράμματα μπορεί να γίνουν σε οποιαδήποτε διάσταση απαιτεί ο πελάτης, το κατάστημα ή ο χώρος που θα τοποθετηθούν.

Οι επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα τοποθετούνται στις προσόψεις ή στο πιο εμφανή σημείο των κτιρίων και σηματοδοτούν την επιχείρηση, το αντικείμενο, την ονομασία και οτιδήποτε μπορεί να επιθυμεί ο πελάτης.

Η κατασκευή των γραμμάτων είναι συνδυασμός μηχανών και χειρωνακτικής εργασίας. Συγκεκριμένα το laser, κόβει με ακρίβεια τα στοιχεία των 3D γραμμάτων και χειρωνακτικά με κολλήσεις καλάι ή ειδικές κόλλες, γίνεται η συναρμολόγησή τους.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποια είναι η ιδανική επιγραφή για εσάς? Έχουμε τη λύση και είναι πολύ απλή.

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη, προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά: Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Translate »