Κατασκευές Plexiglass | PVC | Ξύλο

Τιμητική πλακέτα 1034

Τιμητική πλακέτα κατασκευασμένη από plexiglass υλικό για την εταιρεία Dust and Cream , με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και ιδιαίτερη στήριξη . Διάσταση : 12 x 20 cm και πάχος υλικού 1 εκατοστό.

Τα χρώματα έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την εκδήλωση αυτή.

Πρόκειται για μια custom made τιμητική πλακέτα δίνοντας μας έτσι την ευελιξία να τη ξανακατασκευάσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος , χρώμα , δομή κτλ. Η εν λόγο custom made τιμητική πλακέτα μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό stand για το προϊόν και την εταιρεία σας?  Έχουμε την λύση και είναι πολύ απλή:

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη , προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά : Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο  2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.