Κατασκευές Plexiglass | PVC | Ξύλο

Υγραντήρας προβολής πούρων 1269

Κωδικός προϊόντος: 1269 Κατηγορίες: , ,

Υγραντήρας προβολής πούρων

Υγραντήρας προβολής πούρων κατασκευασμένο από λευκό plexiglass υλικό για την εταιρεία Phoenicia Fereos Hellas, με πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση και ειδικά διαμορφωμένες οπές σύμφωνα με τις διαστάσεις των προϊόντων για την καλύτερη προβολή και ανάδειξη τους. Διάσταση : 30 x 10 x 57 cm .

Τα χρώματα του stand έχουν σχεδιαστεί σύμφωνα με την επωνυμία και το χρώμα του προϊόντος.

Πρόκειται για ένα custom made υγραντήρας προβολής πούρων δίνοντας μας έτσι την ευελιξία να το ξανακατασκευάσουμε σε οποιοδήποτε μέγεθος , χρώμα , δομή κτλ. Τα custom made προωθητικά stands μπορούν να σχεδιαστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Κατασκευάζεται  σύμφωνα με την τοποθέτηση στην αγορά και την πρακτική του εφαρμογή.

Είστε αναποφάσιστοι? Δεν ξέρετε ποιο είναι το ιδανικό stand για το προϊόν και την εταιρεία σας?  Έχουμε την λύση και είναι πολύ απλή:

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε τα προϊόντα που θέλετε να προβάλετε και ο σχεδιαστής μας θα σας προτείνει πολλές δημιουργικές λύσεις, για να επιλέξετε την καλύτερη , προσφέροντάς σας τις καλύτερες & επαγγελματικές συμβουλές.

Προσφορά : Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή σας, επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο  2310.785.725 ή με email στο info@acryl.gr για να λάβετε μια ολοκληρωμένη προσφορά για την ποσότητα παραγγελίας, τις διαδικασίες κατασκευής, το υλικό, τη δομή κ.λπ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…