Υπηρεσίες κοπής

Ζητήστε μας μια προσφορά εντελώς δωρεάν

2310 785 725

Μαζί υλοποιούμε ότι έχετε φανταστεί

Στην Acryl Design φανταζόμαστε , σχεδιάζουμε και  υλοποιούμε κάθε σας έργο, χρησιμοποιόντας τις πιο σύχρονες τεχνολογίες και τα ποιοτικότερα υλικά στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης.

Κατασκευές με plexiglass όπως προστατευτικά γραφείων ,stands προβολής και γενικότερα κάθε είδους κατασκευή . Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Η νέα τάση στα προωθητικά stands ακούει στο όνομα PVC. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Ένα κλασσικό υλικό με ατελείωτες δυνατότητες επεξεργασίας. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης που αντέχουν στον χρόνο σε όλα τα επίπεδα υλικά.

cnc κοπή

Κοπή υλικών με την τεχνολογία CNC Router

Ο εξοπλισμός CNC που διαθέτουμε, αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και μας επιτρέπει την κοπή, τη διάτρηση και τη χάραξη υλικών από plexiglass , ξύλο , etalbond και άλλων επίπεδων υλικών προσφέροντας υψηλής ποιότητας αποτελέσματα ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. 

Η έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της Acryl Design εγγυάται τη σωστή κοπή των υλικών, με ακρίβεια χιλιοστού και το τελικό αποτέλεσμα όπως το έχετε φανταστεί. Παράλληλα, το γραφιστικό μας τμήμα συμβάλλει στην τροποποίηση ή την σχεδίαση του έργου από το μηδέν βοηθώντας σας έτσι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. 

Τέλος αυτό που κάνει το CNC router να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα κοπής πολλαπλών και ολόκληρων φύλλων (3m x 2m x 1m (Υ) ) γρήγορα και αποτελεσματικά.

Κοπή και χάραξη υλικών με την τεχνολογία Laser Cut

Η κοπή , η χάραξη και γενικότερα η επεξεργασία με laser προσφέρει απεριόριστες  δυνατότητες στην ομάδα σχεδιασμού και παραγωγής της Acryl Design καθώς συνδυάζει υψηλή ακρίβεια κοπής και χάραξης με ταχύτητα και ευελιξία. Η ακτίνα laser ακολουθεί επακριβώς τo γραμμικό σχέδιο προσφέροντας ένα ακριβέστατο αποτέλεσμα σε υλικά όπως ξύλο , plexiglass , mdf ,σιμίδα , χαρτόνι κ.α.

Αυτό που κάνει την κοπή με laser να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μεθόδους είναι η πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία της , η υψηλή ακρίβεια και ταχύτητα κοπής , η χάραξη και κοπή με το ίδιο εργαλείο, το στρώμα οξειδίου που σχηματίζεται πάνω στην τομή κοπής είναι πολύ λεπτό και απομακρύνεται εύκολα και τέλος το υψηλής ποιότητας φινίρισμα.

 

κοπή υλικών με laser
UV Εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις UV

O εκτυπωτής UV Handtop , προσφέρει δυνατότητες απευθείας εκτύπωσης σε επίπεδα υλικά, όπως reboard, foam , PVC, ξύλο, Plexiglass, κ.α. με πολύ μεγάλη ευκρίνεια.

Αυτό δε, που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα εκτύπωσης και σε υλικά τα οποία είναι χρωματιστά και διάφανα με άριστο αποτέλεσμα , με την δυνατότητα χρήσης cmyk + white.

H UV εκτύπωση λόγω του συγκεκριμένου τύπου μελανιών , προσφέρει μεγάλη ποιότητα και αντοχή, ακόμη και σε εκτυπώσεις εξωτερικού χώρου.

 

Κοπή , χάραξη και v-cut υλικών με ψηφιακό κοπτικό

Με το ψηφιακό αυτό κοπτικό, η χάραξη και η κοπή υλικών όπως foam , reboard , PVC, κ.α. γίνεται πολύ εύκολη υπόθεση. Με το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα και την κάμερα που διαθέτει φτάνει μόνο να εισάγουμε το γραμμικό σχέδιο και αυτό να κάνει τα υπόλοιπα.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι διαθέτει τρεις κεφαλές συγχρόνως, το οποίο μας επιτρέπει να εκτελούμε πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα (όπως κοπή , χάραξη ή v-cut).

κοπή γραμμάτων

Υπηρεσία κοπής γραμμάτων

Στην Acryl Design προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για επιγραφοποιούς και όχι μόνο , με την υπηρεσία κοπής γραμμάτων. Επιλέξτε μεταξύ 5-14 cm , 15-29 cm ή 30 cm και άνω με πλάτη από PVC 10mm και σόκορο 3 cm , 5c m ή 8 cm χρώματος μαύρο , άσπρο, ασημί και ασημί ματ.

Μαζί υλοποιούμε ότι έχετε φανταστεί

Με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τα καλύτερα υλικά στον χώρο, η απάντηση σε όλα είναι Acryl Design